Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no - Vendela Hårpleieprodukter – Få gratis prøver
Få gratis prøver på Vendelas NYE hårpleie!
Prøv Vendela Hårpleieprodukter gratis
Få sunt og glansfylt hår med Vendela Hårpleieprodukter! – Få sunt og glansfullt hår med Vendelas NYE hårpleieserie! *38 kr i porto og ekspedisjon

>> Klikk her for å hente tilbud!
© 2015 - 2024, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Gratisgave.no - Sidekart
Prøv Vendela Hårpleieprodukter gratis!
Er håret ditt tørt og slitt, og trenger du nye hårpleieprodukter for å gjenvinne hårets glans og styrke? Vendelas Hårpleieprodukter gir en komplett behandling av ditt hår – helt fra hodebunn til hårstrå. Serien består av Shampo, Balsam og Serum, som sammen vil gjøre underverker for ditt hår.

Ønsker du mer glans og styrke i håret ditt? Vendelas hårpleieprodukter gir en komplett behandling av håret ditt – fra hodebunn til hårtupp. Serien består av Cleansing Shampoo, Nourishing Balsam og Restoring Serum. Disse jobber 24 timer i døgnet for å gjøre underverker for håret ditt!

Nå kan du prøve Vendela Hårpleieprodukter gratis! For kun kr. 38,- i porto og ekspedisjon vil du motta en gratis prøvepakke med de eksklusive produktene – nok til bruk i 30 dager.

Få gratis prøver på Vendelas Hårpleieprodukter! For kun kr 38,- i frakt og ekspedisjon mottar du en gratis prøvepakke med de eksklusive produktene – nok til bruk i 30 dager.

Denne kampanjen er avsluttet.
Prøv Vendela Hårpleieprodukter gratis!
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller