Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2022, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Vakre blomster til en god pris – alltid en fin gave eller dekorasjon
Det finnes utrolig mye dyrt interiør og pynt å kjøpe, både i butikker og på nett. Da er det fint å huske på at noe av det aller peneste du kan pynte med, nemlig friske blomster og grønne planter, ikke trenger å koste en formue.

Om sommeren kan du hente mange pene blomster helt gratis i hagen og i naturen, men også å handle blomster trenger ikke å koste spesielt mye penger.

Ta med litt av naturen inn
Det er vanskelig å si hvordan det egentlig har seg at vi mennesker tar med oss planter og blomster inn i stuer, kjøkken, soverom og andre plasser i boligen. Samtidig er det kanskje et dypere ønske om å være en del av naturen som kan være noe av forklaringen?

Mange snittblomster og buketter er fargerike og sprudlende, men det finne også mange grønne planter som hovedsakelig bidrar med ro og avslapning.

Uansett hvilken sammenheng det gjelder, husk på at snittblomster er en del av alt fra den første gaven på fødestuen til sobre bårebuketter, blomster er uten tvil en del av både hverdag, fest, feiringer og sorg. På den måten er også blomster noe vi har med oss hele livet – kanskje også noe som hele tiden viser at vi er en del av naturen og noe større.

Prisgunstige blomster og planter
Det er alltid greit å få god verdi for pengene, det gjelder selvfølgelig også planter og blomster. Denne produktkategorien er ikke like sesongavhengig som for eksempel frukt og grønnsaker, men det er likevel greit å følge sesongvariasjonene.

Planter til utebruk, sammen med typiske høytidsblomster som julestjerne eller påskelilje, følger selvfølgelig sesongene ekstra tett. Andre blomster kan også se prisbevegelser som følge av ulike anledninger, det er ingen tilfeldighet at roser koster litt ekstra rundt valentinsdagen.

Å passe godt på blomster og planter bidrar også til regnestykket. Både snittblomster og potteplanter trenger tilsyn og pleie for å forskjønne rommet så lenge som mulig. Snittblomster er avhengig av faktorer som godt vann, næring og at de får en trygg ferd hjem fra butikken. Det er alltid smart å spørre om råd.

Potteplanter trenger enda litt mer ettersyn, særlig hvis du vil at planten skal trives godt hjemme hos deg over tid. Igjen er det lurt å faktisk spørre om råd, eller bruke litt tid på å sette deg inn i plantens spesifikke krav via for eksempel ulike nettressurser for skikkelige blomsterelskere.
Vakre blomster