Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Få deg en seng tilpasset ditt behov
Det er mye man kan kjøpe som man kanskje ikke helt visste eksisterte, som blant annet en regulerbar seng. Det er ikke noe som er reklamert like mye som en kontinentalseng eller en rammemadrass, men det er altså mulig å kjøpe.

Saken er også den at en regulerbar seng er som en hvilken som helst annen seng, når det kommer til type eller variant, det er bare det at man kan justere den ved hodet og føttene. Det er en slags uant komfort man får med et slikt produkt, og det vil jo ikke overraske om det blir mer og mer populært med årene.

Spesielt fordi disse sengene ikke er noe dyrere enn «vanlige» modeller, da prisen i mye større grad er avhengig på kvaliteten på selve sengen enn mekanismen i seg.

Og når du ser hos Bedre Nætter så oppdager du at utvalget av senger er ekstremt stort, fordi selve mekanismen ved å sette på motoren er enkel og grei.

Flere nytter med regulerbar seng
En fin fordel med å kjøpe en regulerbar seng er at den er helt stillegående og at det finnes en motor på vær side av sengen. Det betyr at du kan justere høyden på sengen midt på natten uten å forstyrre noen andre, og at om du vil ha det litt annerledes påvirker ikke det partneren din.

Det er jo lett å tro at en motor er høylytt og komplisert å bruke, men det er altså ikke tilfellet. Og igjen, det går ikke utover kvaliteten på sengen da motoren er noe som er avdelt i forhold til resten av sengen.

Du kan også kjøpe til sengegavl, og få akkurat den sengen du er ute etter, bare med den tillagte bonusen av at den kan justeres. Det er noe som er verdt å ta en titt på i det minste!
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller