Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no -
Prøv Dizolve gratis og vinn tur til New York
Prøv Dizolve gratis og vinn tur til New York!
"Få mykt og rent tøy uten bruk av tøymykker", Alle som prøver Dizolve er med i trekningen av en tur til New York for 2 personer, verdi 12 000 kr!

>> Klikk her for å hente tilbud!
Dizolve - Prøv Dizolve gratis og vinn tur til New York
Dizolve er den nye måten å vaske tøy på. Dizolve tøyvaskemiddel er superenkel i bruk. Den er ferdig dosert, 1 stripe går rett i såpeskuffen. Stripen er fast slik at du unngår masse søl og rot. Med Dizolve får du mykt og rent tøy selv uten skyllemiddel.

Spar deg for tunge bæreposer med tradisjonelle tøyvaskemidler og skylle-midler, nå kan du også få Dizolve rett hjem i posten. Du får 24 tøyvask gratis så du selv kan prøve den nye måten å vaske på!

Nå kan du velge om du vil ha Dizolve med eller uten parfyme. Begge vasker like rent, så valget er ditt! Bruk gjerne en flekkfjerner, men kun rett på de verste flekkene slik at mykheten bevares og klærne ikke slites unødvendig.

Dizolve inneholder kun nøye utvalgte ingredienser med meget høy renhet og vaskekraft. Som alle andre vaskemidler inneholder Dizolve et par ingredienser som krever faremerking

>> Prøv Dizolve gratis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men blir abonnent på nye leveranser av Dizolve tøyvaskemiddel. Første sending er en pakke med Dizolve nok til 24 vask. Du betaler kun porto kr 49. Hver tredje måned får du en ny sending med nok Dizolve til 96 vask for kun kr 299 + porto kr 49. Totalpris kr 348, dvs. kr 116 pr mnd. Abonnementet sies opp ved å kontakte Kundeservice innen forfallsdato på siste faktura.
Prøv Dizolve gratis og vinn tur til New York
Denne kampanjen er avsluttet!
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller