Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no - Nytt kjøkken?
© 2015 - 2024, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Gratisgave.no - Sidekart
Et nytt kjøkken er ikke gratis – men det trenger ikke koste en formue
Det er ingen som får et nytt kjøkken gratis, men de store kjøkkenleverandørene tilbyr i hvert fall ofte gratis tjenester i forbindelse med kjøpet.

Hvis man for eksempel velger et AUBO Kjøkken og Bad, så vil både oppmåling og fremvisning av kjøkkenet i 3D være gratis. Det er viktig, da det er tjenester som er kritiske for at man virkelig skal få et bilde av hvordan kjøkkenet vil se ut før man tar en beslutning.

Se etter forskjellige tilbud på for eksempel hvitevarer
Det er mange forskjellige kostnader som legges sammen når man oppgraderer et kjøkken. Det er ikke bare selve kjøkkeninnredningen som koster en del, men i tillegg må man regne med kostnader for installasjon, elektriker, rørlegger og selvfølgelig hvitevarer.

Når det gjelder akkurat hvitevarer kan det være mulig å spare noe penger, hvis man drar nytte av tilbud der man kanskje kan kjøpe noen hvitevarer til redusert pris sammen med kjøkkenet.

Fra tid til annen kan det også være at enkelte leverandører reklamerer med at man kan få noen hvitevarer helt gratis når man kjøper et kjøkken, men det er ikke sikkert at det er det beste alternativet sammenlignet med å faktisk velge de hvitevarene som passer best sammen med kjøkkenet.

Egeninnsats er gratis
Det er enkelte områder man definitivt ikke bør røre på kjøkkenet, som for eksempel rørleggerarbeid og det elektriske.

Det vil fort bli ekstremt dyrt hvis, eller kanskje rettere sagt når, man gjør feil. Det finnes likevel en god del ting, som for eksempel rivning og sjauing, som det er fullt mulig å bidra med selv.

Da kan man spare noen håndverkertimer, og få dette arbeidet gjort helt gratis med egeninnsats. Å legge fliser over kjøkkenbenken er et annet eksempel på noe som er mulig å gjøre selv, forutsatt at man vet hva man driver med og er trygg på at man vil være fornøyd med resultatet.
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller