Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no - Miljøvennlig helgeshopping
© 2015 - 2024, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Gratisgave.no - Sidekart
Slik blir du miljøvennlig med helgeshoppingen
Julehøytiden er en tid for mye shopping for mange mennesker. Visste du at det er skritt du kan ta for å hjelpe deg med å bli mer miljøvennlig mens du gjør denne høytidsshoppingen?

Mange tror at det med å handle miljøvennlig er for komplisert for å kunne fungere praktiskt. Andre vil gjøre det, men de er ikke sikre på hvordan de skal implementere disse endringene i sitt daglige liv.

Den beste delen med å leve miljøvennlig  er at det er en prosess. De minste og enkleste endringene du gjør underveis kan fortsatt ha stor innvirkning.

Dette betyr at om du velger smartere valg når du handler kan det hjelpe, selv om det bare er når du handler for en høytidshelg en gang hvert år. Siden dette kan være årets største handleperiode er det en smart måte å gjøre valget om positive endringer nå.

Her er noen tips om hvordan du handler miljøvennlig til høytidshelgen:
  • Ta å handle så mye som mulig på en gang
  • Spar bensin og tid og kjøp online hvis du kan.  Shopping på nettet kan hjelpe deg med å spare tid, og du kan også sammenligne priser og finne ut tilbud før du kjøper.
  • Gå mellom butikkene hvis det er mulig i stedet for å kjøre omkring
  • Hopp over plastposer og ta med gjenbrukbare poser i stedet

Nå som du har disse tipsene for hvordan du handler miljøvennlig når du handler for julehelgen, kan du huske dem igjen når handlesesongen oppstår på nytt neste år.

Dette er bare noen få tips for å hjelpe deg til å bli miljøbevisst. Visste du også at det å være miljøvennlig kan hjelpe deg med å spare penger over tid?
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller