Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Derfor kan god massasje være en rimelig gave for kroppen din
Massasje er et bredt begrep som omfatter forskjellige typer knaing og strekking av musklene. Behandlingen skal både gi lindring, avslapping og stressreduksjon. Dessuten finnes det egen idrettsmassasje, som kjennetegnes av høyere intensitet.

Manuell massasje, eller tilpasset utstyr?
Den aller beste massasjeopplevelsen leveres sannsynligvis av en kvalifisert massør. Samtidig kan det være kostbart med jevnlige massasjetimer, særlig etter at momsfritaket for massasje ble fjernet.

Da kan det være smart å se nærmere på for eksempel en foam roller eller en massasjepistol, se https://billigfitness.no/collections/massasjepistol for mer informasjon om hvordan en massasjepistol fungerer.

Det kan være smart å benytte seg av manuell massasje, utført av en utdannet massør, med jevne mellomrom – og dessuten komplettere med de massasjebehandlingene som du kan utføre selv med enkelt utstyr.

Massasje for avslapping og restitusjon
Det er greit å huske på at massasje er definert som en alternativ behandling, noe som da også medførte at behandlingene ikke lenger er fritatt fra moms etter 1.1.2021.

Det er delte meninger om denne endringen, men det er altså greit å huske på at effekten av massasje også i stor grad er individuell.

Når det er sagt: massasje benyttes av praktisk talt alle idrettsutøvere på elitenivå, og stressreduksjon og avslapping er i høy grad en individuell opplevelse. Derfor vil verdien av både manuell massasje og massasje utført med en maskin være en individuell vurdering.

En massasjepistol koster ikke spesielt mye, og en foam roller er enda rimeligere. Med disse to produktene er det svært enkelt å gi store deler av kroppen en rask og enkel massasje, uten at det trenger å koste en formue.

Massasjepistolen kan benyttes på områder der du kommer til selv, og en foam roller kan benyttes til massasje av for eksempel rygg, baksiden av leggene eller andre større muskelgrupper. Det er kanskje en gave som kroppen din fortjener?

Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller