Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Julegaver som hjelper deg å leve sunnere
Julen er tradisjonelt en tid for overflod, både når det gjelder mat og gaver. Samtidig er det mange som gjerne vil prøve å både begrense gaveinnkjøpene litt, og samtidig legge til rette for en sunnere tid også etter jul.

Da er det smart å ta en titt på sunne og nyttige julegaver som har verdi også etter julaften.

Julegaver som gjør det enkelt å spise sunnere
Det finnes mange smarte kjøkkenmaskiner som både er en fin gave og hjelper deg å ta sunne valg. Hvis du ikke allerede har en blender av god kvalitet, da bør det være en selvfølge under juletreet.

Med blenderen er det enkelt å lage egen sunn smoothie, og dessuten lage supper og mye annet godt. Pass på å velge en modell med kraftig motor, slik at det er mulig å knuse is.

En såkalt «airfryer» er en maskin som kan tilberede pommes frites og andre retter på en måte som gir et resultat som ligner på tradisjonell fritering – men helt uten olje eller fett. Det finnes flere forskjellige modeller på markedet, og denne kjøkkenmaskinen vil garantert bli satt pris på.

Aktive julegaver
Opplevelsesgaver kan også være sunne og nyttige. Hva med en fotballreise, med treningselementer, eller kanskje medlemskap i en idrettsforening? Du kan se her for å få litt mer inspirasjon om hva som er mulig når det gjelder både håndball, fotball og andre idretter.

Sportsutstyr er et annet sunt julegavetips, men pass på å sette deg inn i hva mottakeren virkelig har bruk for. Med litt detektivarbeid kan du kanskje finne en gave som virkelig er midt i blinken.

Til slutt er det en gave som de aller fleste anbefaler å styre unna: gavekort. Selv om det kan være fristende å velge den enkle løsningen og kjøpet et gavekort på trening eller sunn mat, så er det alt for mange gavekort som aldri brukes.

Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller