Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Slik kjøper du julegavene trygt og sikkert på nett
Nordmenn handler mer og mer på nett, og for mange er det også naturlig å ta julegavekjøpene på nett. Det er kanskje særlig når du er på jakt etter en spennende og unik gave som du møter nettbutikker som du er litt usikker på.

Da er det greit å følge rådene fra Forbrukerrådet og andre myndigheter – slik at du ikke blir fralurt både pengene og julegaven.

Velg en trygg nettbutikk
Til å begynne med er det fornuftig å velge en nettbutikk du gjenkjenner og stoler på, så lenge det er mulig. Hvis du er på jakt etter norske butikker innenfor spesifikke områder, kan det være mulig å sjekke https://www.bedriftsguiden.no/ eller tilsvarende tjenester med forskjellige alternativer.

Det finnes utrolig mange nettbutikker med tvilsomme hensikter, og det er viktig å være skeptisk til tilbud som er for gode for å være sanne. Søk gjerne etter omtaler, og bruk sunn fornuft. I forbindelse med julegavehandel er leveringstid selvfølgelig også en viktig faktor.

Bruk kredittkort når du handler på nett
Disiplinert bruk av kredittkort har mange fordeler, som for eksempel rentefri periode og eventuelt bonuspoeng. I forbindelse med netthandel er det likevel reklamasjonsmuligheten som virkelig kan vise seg å være verdifull.

Hvis nettbutikken ikke leverer varene, kan du reklamere til kredittkortselskapet. I tilfeller der det handler om direkte svindel vil det ofte være umulig å få svar fra svindlerne, og da kan kredittkortselskapet være redningen.

Husk på angrefrist, bytting og reklamasjon
Nordmenn har gode rettigheter når vi handler på nett fra norske nettbutikker, med for eksempel 14 dagers angrefrist. I forbindelse med julehandelen er det dessuten mange butikker som tilbyr utvidet bytterett.

Legg særlig merke til disse faktorene når du handler litt mer kostbare produkter på nett, og sett deg inn i hvilke regler som gjelder for retur. Da ligger alt til rette for en hyggelig gaveåpning. 
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller