Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Benytt gratistjenestene fra kjøkkenleverandørene fullt ut
Det er få ting i livet som er helt gratis, og da er det greit å faktisk benytte seg av de tilbudene som er det. Innkjøp av et nytt kjøkken er selvfølgelig ikke gratis i seg selv, men det er greit å dra nytte av gratis rådgiving.

Store kjøkkenleverandører som AUBO kjøkken tilbyr gratis rådgiving og planlegging av kjøkken, noe som også kan hjelpe deg med å spare penger.

Kan benyttes både tidlig og sent i prosessen
Kjøkkenleverandøren AUBO har en rekke forhandlere flere steder i Norge, noe som gjør at de aller fleste nordmenn kan benytte gratis rådgiving. Ta en titt på nettsiden her, der du også finner oversikt over forhandlere. Dessuten er det mulig å bestille en gratis planleggingstime på nett.

Det er selvfølgelig noen ting som bør være på plass før du bestiller en gratis tegnetime, blant annet bør du ha med en tegning og relevante mål. Da er det mulig for kjøkkenkonsulenten å lage et konkret forslag, med både tegninger og prisforslag.

Denne typen planlegging omtales som en «gratis starthjelp», og kan også være en begynnelse på andre forslag. Det kan jo hende at dere oppdager helt nye muligheter i løpet av møtet, som gjør at du kan se plassen på kjøkkenet i et nytt lys.

Dessuten er det selvfølgelig mulig å bestille en kjøkkentime for å helt enkelt matche et annet tilbud som du har fått fra en konkurrent. Da er mål og lignende allerede på plass, og kanskje kan du spare noen kroner.

Bruk tid på å forstå forslaget
Et kjøkken består av en mengde komponenter, og derfor vil et prisforslag vil være relativt komplekst. Bruk tid på å gå igjennom hver linje i forslaget, slik at du får en forståelse av hvilke deler som er de største kostnadsdriverne. Det kan være at du får noen overraskelser, og kanskje kan små endringer gi store effekter på totalsummen.
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller