Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Kredittkort gir deg gratis reiseforsikring
Visste du at du ved å betale minst halvparten av reisen din med et kredittkort, så blir du automatisk dekket av en reiseforsikring hos banken?

Det er ikke alle som er klar over dette, slik at de betaler flere tusenlapper årlig for å være forsikret hos banken. Kanskje betaler de uansett reisen med kredittkortet, og blir dermed unødvendig dobbeltforsikret.

Det er verdt å nevne at det ikke er alle kredittkort eller billig forbrukslån som har reiseforsikring inkludert, så det er viktig at man sjekker opp dette før man eventuelt bruker kortet. Samtidig er vilkårene for forsikringene varierende fra bank til bank, så det er like viktig å sjekke hva den egentlig dekker.

En betalt reiseforsikring vil alltid være noe bedre, men for de fleste holder det i massevis med den kredittkortet gir.

Det eneste som skal til for å utløse reiseforsikringen, er at du betaler minst halvparten av reisen med kredittkortet. Da blir du forsikret fra det sekundet du forlater døren, og det gjelder både i transport til flyplassen samt under hele reiseoppholdet. De fleste kredittkort har en forsikring som ikke bare dekker eieren av kortet, men også resten av reisefølget.

Sjekkliste før du tar forbrukslån

Gratis reiseforsikring
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller