Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Få gratis flyreiser med kredittkort
Ting som er gratis er interessant for de fleste, og spesielt da flyreiser for den som ofte er ute og farter. Det koster mye å fly, med mindre man får tak i de billigste billettene på de mest ugunstige tidspunktene. Men hvorfor ta til takke med dette når du har muligheten til å få gratis flyreiser gjennom kredittkort fra Sparebank1.no

Hvis du foretrekker å fly med SAS og Star Alliance, så kan du velge mellom diverse kredittkort som et samarbeid mellom flyselskapet og enten American Express eller MasterCard. Når du betaler for varer med disse kredittkortene, så opptjener du bonuspoeng som du kan bruke på flyreiser hos flyselskapene innad i denne alliansen.

På samme måte har også Norwegian et lignende system, der du gjennom Norwegian-kortet (et kredittkort fra Bank Norwegian) opptjener CashPoints som du kan bruke på flybilletter hos flyselskapet.

Det skal ikke veldig mange handlene til før du har opptjent deg nok poeng til at du kan kjøpe deg en gratis flyreise. Følgelig har du ingenting å tape på å skaffe deg et slikt kredittkort. Hver eneste måned kan du unne deg minst én gratis flyreise, bare takket være at du bruker kredittkortet fremfor bankkortet eller refinansiering..

Få gratis flyreiser med kredittkort
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller