Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Gratis bruk av kredittkort
Trodde du at kredittkort måtte være svindyre og nærmest var en sikker vei til en økonomi lagt i ruiner? Da tok du feil - for ettersom kredittkortene har blitt mer moderne, så har de også blitt langt rimeligere å bruke.

Nå kan man til og med bruke de kredittkort på dagen helt uten ekstra kostnader.

For det finnes knapt et kredittkort i dag som tar gebyrer når man bruker det, enten det er snakk om på nett eller i fysisk butikk. Og i så tilfelle må det være i utlandet.

Enkelte kredittkort koster heller ikke noe når man skal gjøre uttak av kontanter - verken i norske eller utenlandske minibanker.

Det er spesielt disse kortene man ønsker å ha med seg på reise, da det er mye penger å spare på å velge et slikt kredittkort fra Bank Norwegian.

En annen fordel er at man kan bruke kredittkort gratis i 40 til 50 dager (avhenger av hvilket kredittkort man har). For de fleste kortene på det norske markedet har en rentefri nedbetalingsperiode der du kan utsette betalingen uten å betale en krone ekstra for det.

I tillegg så har de færreste kredittkort årsgebyr, slik at man både i praksis og teorien kan si at et kredittkort er helt gratis å bruke. Dette forutsetter riktig nok at man bruker det på riktig måte, men det er altså fullt mulig!
Gratis bruk av kredittkort
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller