Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no: Artikkel
© 2015 - 2022, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Gratis bruk av kredittkort
Trodde du at kredittkort måtte være svindyre og nærmest var en sikker vei til en økonomi lagt i ruiner? Da tok du feil - for ettersom kredittkortene har blitt mer moderne, så har de også blitt langt rimeligere å bruke.

Nå kan man til og med bruke de kredittkort på dagen helt uten ekstra kostnader.

For det finnes knapt et kredittkort i dag som tar gebyrer når man bruker det, enten det er snakk om på nett eller i fysisk butikk. Og i så tilfelle må det være i utlandet.

Enkelte kredittkort koster heller ikke noe når man skal gjøre uttak av kontanter - verken i norske eller utenlandske minibanker.

Det er spesielt disse kortene man ønsker å ha med seg på reise, da det er mye penger å spare på å velge et slikt kredittkort fra Bank Norwegian.

En annen fordel er at man kan bruke kredittkort gratis i 40 til 50 dager (avhenger av hvilket kredittkort man har). For de fleste kortene på det norske markedet har en rentefri nedbetalingsperiode der du kan utsette betalingen uten å betale en krone ekstra for det.

I tillegg så har de færreste kredittkort årsgebyr, slik at man både i praksis og teorien kan si at et kredittkort er helt gratis å bruke. Dette forutsetter riktig nok at man bruker det på riktig måte, men det er altså fullt mulig!
Gratis bruk av kredittkort