Gratisgave
Vareprøve
Konkurranse
Om oss
Gratisgave.no
Gratis ting & vareprøver
VELG KATEGORI

Følg oss på facebook
Gratisgave.no
© 2015 - 2023, Gratisgave.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Kontakt oss - Sidekart
Gode tips for deg med skjegg
Lurer du på hvordan du kan forebygge mot tørr og irritert hud, hvordan du skal trimme skjegget ditt eller hvilken skjeggolje du bør bruke? I denne artikkelen har vi samlet fem gode tips om hvordan du tar vare på skjegget ditt.

Riktig utstyr
Det første tipset for deg med skjegg er å ha riktig utstyr. For å oppnå best skjeggpleie er det viktig å ha den beste skjeggbørsten, skjeggolje og skjeggsjampo. Når dette er i boks, har du allerede fått en god start med god skjeggpleie. 

Ansiktsform
Når du skal vokse ut skjegget, er det viktig å tenke på ansiktsformen. Hvis du har et smalt ansikt, bør du la det vokse fullt ut for jevne ut formen. Hvis du har et kraftig kjeveparti, ser det vanligvis finere ut hvis skjegget er kortere på siden.

Tålmodighet
Å la skjegget gro krever tålmodighet. Det anbefales å la skjegget gro minst 2 til 3 måneder før du begynner å trimme det og forme det. Det blir lettere å jobbe med skjegget når det har grodd skikkelig. Det lønner seg ikke å trimme noen få uker gamle skjeggflekker.

Selv om du må vente noen måneder med å trimme skjegget, betyr det ikke at du må vente med å bruke produkter. Skjegg og hud trenger fuktighet for å oppnå best resultat. Derfor der det viktig å ha skjeggolje og voks tilgjengelig. I tillegg er det enklere å jobbe med et sunnere skjegg.

Bruk skjeggolje
Å gro et pent skjegg krever ikke bare stuss, men også gode oljer. Som sagt er det veldig viktig å tilføre fuktighet til både skjegg og hud. Da unngår du et tørt og flassende skjegg.

Mange bruker kun skjeggvoks, men det de ikke vet er at skjeggolje er viktigere. Skjeggolje gir en dypere fuktighet og forebygger rød og irritert hud.

Skjeggvoks er bare gunstig for selve skjegget, mens skjeggoljen hjelper huden. Det anbefales å bruke skjeggolje på morgenen som vaskes ut før sengetid. Hvis du har veldig tørt skjegg kan du tilføre skjeggvoks i tillegg.

Skjegghygiene
Det er viktig å holde skjegget rent. Skjegget bør vaskes med egen skjeggsjampo, opp til 1 til 2 ganger i uken. Hvis du vasker for ofte vil det resultere i tørr og irritert hud. Skjeggsjampo skiller seg fra vanlig sjampo da det er spesielt utviklet for skjegg og unngår å tørke ut skjegget.

Når du skal tørke skjegget etter å ha vasket det, må du være forsiktig så du ikke splitter tuppene eller lager floke. Det er også viktig å børste skjegget daglig for å produserer naturlig olje, stimulere blodsirkulasjon og løse opp floker.
Gratis barberhøvler
Gratis bøker
Gratis leker og bøker
Gratis vareprøver
Erotikk vareprøver
Helsekost og kosttilskudd
Gratis hobbypakker
Gratis magasin og aviser
Hudkrem og sminke
Gratis slankepiller